.

.

Schoolfeest
Gepost op 07/05/2018 - 09:41

Knap gedanst jongens en meisjes!

Schaatsen met het eerste en tweede leerjaar.
Gepost op 14/03/2018 - 20:33

Vandaag was het eindelijk de dag waar iedereen van het eerste en het tweede leerjaar naar uitkeek. Met een dubbeldekker reden we naar de ijsbaan in Hasselt.

Dankzij de hulp van een heleboel mama’s, één papa en één opa konden we al snel het ijs op.

En wat ging dat goed! Zelfs de beginnende angsthaasjes waren na een tijdje al kloeke schaatsers.

Bedankt aan alle helpende handen!

Pyjamadag
Gepost op 14/03/2018 - 20:12

Op vrijdag, 9 maart kwamen alle leerlingen en juffen van het eerste en het tweede leerjaar in pyjama naar school.

Hadden ze zich verslapen…? Neen, hoor!

Ze wilden op deze manier ‘BEDNET’ in de kijker zetten. De organisatie die ervoor zorgt dat langdurig zieke kinderen ook naar school kunnen.

Het was best gezellig, al die pyjama’s, pantoffels en kamerjasjes.

Voor ons mag het elke dag pyjamadag zijn!

Wij wuiven ons klasgenootje uit!
Gepost op 11/03/2018 - 17:24

Vrijdag namen wij afscheid van één van onze klasgenootjes. Teodora verhuist naar een andere stad. Daarom wilden wij haar verrassen. We verzamelden tekeningen en lieve boodschappen voor haar. En gaven dit samen met onze gekste klasfoto cadeau. Bovendien mocht Teodora zelf voor de klas staan, net zoals een echte juf. Ze leerde ons de hoofdletter T schrijven. We hebben samen veel plezier gemaakt en gaan je missen!

Wij dragen ons steentje bij voor een beter milieu.
Gepost op 11/03/2018 - 16:56

De afgelopen weken hebben we in onze klassen veel bij geleerd over hoe wij voor onze Aarde kunnen zorgen en waarom dit belangrijk is. Hierbij hebben wij een bezoek gebracht aan het containerpark. Zodat wij onze mama's en papa's kunnen helpen om al het afval juist te sorteren. Daarna bezochten wij ook de kringloopwinkel. Wij brachten spullen mee van thuis die wij niet langer gebruiken, maar wat nog te mooi is om weg te gooien. Door deze binnen te brengen in de kringloopwinkel kunnen nu andere kinderen leuk spelen met ons oude speelgoed.

We hebben zelf aan recyclage gedaan. Door lege melkbussen om te toveren tot een portemonnee.

sinterklaas in onze school
Gepost op 06/12/2017 - 21:56

 6 december: de dag dat sinterklaas en 3 zwarte pieten onze school bezochten.

Voorleesweek
Gepost op 24/11/2017 - 19:52

Tijdens de voorleesweek konden we elke dag genieten van een leuk, tof, spannend, grappig verhaal, voorgelezen door enkele ouders. 

We zijn echte schrijvers!
Gepost op 09/10/2017 - 19:24

In de maand september hebben de kinderen van het tweede leerjaar al hard gewerkt. Zo hebben we een eigen verhaal geschreven. De avonturen van Nel en Ties op Dazalea konden we niet voor onszelf houden. Daarom gingen we het met heel de klas vertellen aan de kinderen van juf Amanda. En wat konden zij goed luisteren! Super trots waren de schrijvers van 2B! Wil jij ons verhaal ook graag horen, vraag er dan zeker naar aan de kindjes van onze klas.

 

Een heerlijk zonnige sportdag!
Gepost op 01/10/2017 - 12:06

Op een stralende herfstdag trokken de leerlingen van het eerste en het tweede leerjaar vrijdag naar het bos. Samen met de juffen speelden ze hier de Olympische herfstspelen. Ze moesten door het web van een reuzenspin klauteren, speelden ‘bosketbal’. Ze deden ook aan boomslingeren en touwtrekken en verzonnen een ‘regendans’ voor hun indianenstam. Na een gezellige lunch aan de Jogem, lieten ze hun snelheid en uithouding zien op de looppiste. Het was een heerlijke sportdag!

sport is fijn
Gepost op 13/09/2017 - 10:53

SPORT IS FIJN!

In de lagere school toonden een heleboel kinderen dat ze lid zijn van een sportclub.

Super! Doe zo verder en geniet van het bewegen en sporten.

Pagina's