Balanske 2

In Balanske 2 zijn er twee juffen, juf Rosita en juf Nadine. Samen met klaspop Mindy maken ze er ieder jaar een tof schooljaar van. Knutselen, bouwen, spelletjes spelen, verhaaltje voorlezen, het gebeurt er allemaal. En natuurlijk nog veel meer. We gaan ook naar de brandweer, naar de bib, naar het cultuurcentrum en noem maar op. Kortom, in Balanske 2 is er zoveel te beleven, je zal je er zeker niet vervelen.

sport in de kleuterschool
Gepost op 13/09/2017 - 10:30

Vandaag kwamen we allemaal sportief gekleed naar school.
En om te tonen dat we echt goed wakker en fit waren, openden we de dag met bewegen.

We dansten, sprongen en klapten met veel plezier.

Dankjewel allemaal!!
Gepost op 30/06/2017 - 13:07

                   

Diplomafeest kleuters
Gepost op 29/06/2017 - 21:14

Een dikke proficiat aan al onze kleuters die deze week hun kleuter-diplomafeest vierden! Super!!!

sponsorloop
Gepost op 29/06/2017 - 08:18

27 juni was het grote moment voor alle leerlingen en kleuters om te laten zien hoe intens ze geoefend hadden aan hun loopvaardigheden en uithouding. 
Aangemoedigd door supporters liepen ze allemaal hun rondjes. PROFICIAT aan iedereen, super goed gedaan! 

muziek in de kleuterschool
Gepost op 23/05/2017 - 09:43

Thema muziek in de kleuterschool.

muziek in de kleuterschool
schoolfeest tv beekbeemden
Gepost op 20/05/2017 - 20:09

schoolfeest

juf Heidi
Gepost op 10/05/2017 - 14:37

Dinsdag, 10 mei hebben de kleuters en de leerlingen van het eerste leerjaar een superleuke 'samenspeel'namiddag beleefd met de kinderen van 't Trapke, Weyerke. We hadden gewacht op het zonnetje zodat we buiten konden  spelen: zeepbellen vangen, schommelen of glijden, spelen met de parachute, fietsen of voetballen en krijttekeningen maken. Er was veel te doen. Iedereen heeft er op zijn/haar manier van genoten: samen spelend met elkaar of op afstand elkaar leren kennen. Het was een superleuke namiddag!

Kleuters van de maand
Gepost op 29/03/2017 - 15:12

Weten jullie nog dat we vorig jaar op de facebookpagina van het Oudercomité  een foto plaatsten over het project "Het gat in de haag"?  De kleuterjuffen schilderden toen de houten figuurtjes die we in de Balanskes gebruiken voor het project "Het gat in de haag", een project rond sociale vaardigheden. (zie foto 1 en 2 bij dit artikel). Deze groenten maakten de juffen ook in het groot en werden vandaag gebruikt tijdens "kleuters van de maand". Tijdens dit groepsmoment worden niet alleen de jarigen van de voorbije maand gevierd maar wordt ook telkens 1 aspect van de sociale vaardigheden verduidelijkt aan de hand van een toneeltje of een poppenkast of een verhaaltje, ... Deze keer werken we rond "hulp vragen" en"hulp bieden" wanneer je het nodig hebt! Geniet van de foto's!

Franse initiatie en Schrijfdans
Gepost op 22/03/2017 - 18:00

Terwijl onze oudste kleuters Franse initiatie volgen samen met "Flonflon le mouton", werken de 4 jarigen rond motoriek tijdens de lesjes "Schrijfdans"!

ouderfeest op 27 januari 2017
Gepost op 28/01/2017 - 15:49

Waar blijft die bus?

Weet jij ‘t? Als je bij ons op het ouderfeest geweest bent wel.
Konijn en Mol stelden deze vraag verschillende keren… elke keer was de bus net voorbijgereden. Gelukkig liep het verhaal goed af met een leuke picknick.

Elke klas en elke kleuter had een belangrijk taak tijdens dit optreden voor mama en papa: dansen, toneel spelen, meerijden met de bus, zingen, de bus schilderen…

We zagen na de voorstelling vele fiere ouders en dat was terecht. Alle kleuters hebben hun uiterste best gedaan en verrasten op het einde hun ouders met een kleurrijk hartenkaartje.

 

Pagina's